A GINOP-5.2.7-18 Fiatalok Vállalkozóvá válásának támogatása és a GINOP-5.1.10-18 Álláskeresők vállalkozóvá válásának támogatása pályázati konstrukciók keretében maximum 4 573 800 Ft támogatási összeget nyerhetnek el a pályázók, a támogatási intenzitás 100%.

A vállalkozni vágyó álláskeresőknek először részt kell venniük egy képzési és mentorálási programban.

A programba bevonható célcsoport tagok:

  •  30 év feletti Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálatnál regisztrált álláskeresők,
  •  fiatalok célcsoportja esetén: 18-25 év kor között az Ifjúsági Garancia Rendszer regisztrált alanya; 25-30 év között a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálatnál regisztrált álláskereső.

A képzés és mentor program alatt a jelentkezők elsajátítják a saját vállalkozásuk indításához, üzleti tervük kialakításához és megvalósításához szükséges ismeretanyagot, készségfejlesztéssel és folyamatos tanácsadással segítik a résztvevőket. A részvétel ingyenes. A programba vonást követően nem kell álláskeresőnek maradni!

Ha a képzést sikeresen elvégezték a csoporttagok, és üzleti tervük is jóváhagyásra került, akkor nyújthatják be pályázatukat a 4,5 millió forint összegű támogatásra. A vállalkozást elegendő ezen pályázat benyújtása előtt megalapítani.

A képzési programban regisztráltak száma rohamosan gyarapszik, fogynak a helyek. Ha a megadott képzési létszámot elérik, a csatlakozási lehetőséget felfüggesztik!

Tehát ha vállalkoznál, ennél kedvezőbb lehetőséget nem találsz! A pályázat menetének bonyolultsága miatt érdemes tanácsadónkkal felvenni a kapcsolatot, és átbeszélni a pályázatot. Már az elején el lehet követni hibákat, melyek miatt elesel a támogatástól, és nem tudsz csatlakozni.

Írj nekünk ITT!