Bemutatkozás

A LETTEDORA Kft. célja, hogy segítse a mikro-, kis- és középvállalkozásokat, nonprofit szervezeteket vissza nem térítendő, visszatérítendő hazai, illetve európai uniós források megszerzésében.

Fontosnak tartjuk, hogy a fejlesztési ötlet születésétől a projekt fenntartási időszak végéig támogassuk Ügyfeleinket, hozzájárulva a sikeres projekt megvalósításához. Munkatársaink több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, ami a siker egyik záloga.

Szerteágazó ismeretekkel és referenciákkal rendelkezünk versenyképesség növelés, energiahatékonyság növelés, munkahely teremtés és turizmusfejlesztés területén megjelenő pályázatok terén. Kiemelt területünk a vidékfejlesztési pályázatok.
A pályázatírást sikerdíjas konstrukcióban vállaljuk.

A támogatói döntést követően a projekt típusától függően Ügyfeleinkkel továbbra is folyamatos kapcsolatban maradunk annak érdekében, hogy a támogatás zökkenőmentesen lehívható legyen és a beruházás sikeresen megvalósuljon. Ezen filozófiánknak köszönhetően Ügyfeleink újabb projekt megvalósításánál szintén velünk dolgoznak együtt.

Sikeres együttműködés reményében forduljon hozzánk bizalommal!

Kovács Terézia
ügyvezető